Direct contact? Bel: 035 678 0665

HomeEasy Access

Easy Access

U wilt uw medewerkers een veilige werkomgeving bieden waarin ze zich vrij kunnen bewegen. De Easy Access toegangsmanagement tool biedt optimale toegankelijkheid, gemak en veiligheid. Alleen geautoriseerde personen mogen het terrein betreden. Anderen komen er niet in.

De voordelen

  • Veiligheid
  • Eenvoudig te beheren
  • Handige urenregistratie
  • Digitaal dossier werknemers
  • Toegang per shift, dag en/of zone in te stellen
  • Uitgebreide audit trail
  • Aan te sluiten op elke hardware

Efficiënt en betrouwbaar

Toegangsmanagement moet geen dagtaak worden! Met Easy Access kost het hooguit enkele minuten om een nieuwe medewerker toe te voegen.

Met het aanwezigheidsoverzicht heeft u bij calamiteiten een actueel overzicht van iedereen die aanwezig is op de bouwlocaties. Ook de urenregistratie achteraf is eenvoudig in te zien.

Autorisatie op maat

Na uitgifte van een toegangspas krijgt uw medewerker vrij toegang tot de werkplek. Niet iedereen binnen uw bedrijf hoeft dezelfde autorisatie te krijgen. U kunt verschillende zones identificeren en per gebruiker/team bepalen wie toegang krijgt. Ook kunt u instellen voor welke periode en/of werktijden de medewerker toestemming krijgt het terrein te betreden.

Integratie is ons vak!

Een allround toegangssysteem is een combinatie van software en hardware: tags, passen, poortjes, paslezers of scanners. Waar u ook voor kiest, om goed te kunnen functioneren moeten alle componenten goed op de software aansluiten. Laat dat maar aan ons over. Wij werken al jaren nauw samen met gerenommeerde hardware leveranciers en hebben ervaring met allerlei verschillende configuraties. Wij gaan ervoor zorgen dat uw oplossing werkt.

Probeer Easy Access