Direct contact? Bel: 035 678 0665

HomeKlantenMVRO houdt de controle in handen

MVRO houdt de controle in handen

MVRO houdt de controle in handen

MVRO is gespecialiseerd is in het inrichten en verbouwen van retailomgevingen. Daarbij werken ze samen met allerlei onderaannemers die onder regie van MVRO de gewenste winkelervaring creëren. Meestal gaat het om korte projecten met enkele dagen doorlooptijd, maar dat hoeft niet. Zo was MVRO ook verantwoordelijk voor de oplevering van de 13 Hudson Bay winkels in Nederland, het grootste retailbouwproject in de wereld tot nog toe.

Willem-Matthijs van der Aa is Process Manager bij MVRO. Hij legt uit waarom het bedrijf gekozen heeft voor de Compliance Access software van FrendorFo en hoe dat in de praktijk uitpakt:

Waarom FrendorFo?

 “Als we een winkel verbouwen, dan moet dat snel en efficiënt gebeuren zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Het is voor ons geen optie om iemand bij de deur neer te zetten die alle papieren controleert. Dat zou veel te lang duren, want we werken met allerlei verschillende partijen en vaak ook met buitenlandse werknemers die een werkvergunning of A1 verklaring moeten hebben. Bovendien is meestal niet mogelijk om onze bouwlocaties fysiek af te sluiten met een hekwerk. De panden liggen vaak in de binnenstad of zijn onderdeel van een winkelcentrum.  

Daarom willen we iedereen vooraf iedereen registreren en controleren. De medewerkers krijgen vervolgens een pas met de goede autorisatie. Als het project van start gaat, dan zetten we  op lokatie een paslezer neer en kunnen de werknemers meteen aan de slag.

Steeds in ontwikkeling

We gebruiken de software van FrendorFo nu een aantal jaren. In de loop van de jaren is de software steeds verder uitgebreid. Dat moet ook wel want de wetgeving verandert voortdurend. Straks krijgen we ook een koppeling met KvK en voor onze projecten in België hebben we al een koppeling met Checkinatwork, een onlinedienst voor de aanwezigheidsregistratie die verplicht is in België.

Uitstekende dienstverlening

We hebben voor de software van FrendorFo gekozen omdat die het beste aansluit bij onze manier van werken. Verder is de samenwerking gewoon heel prettig. Ik hou van snel schakelen en praktische oplossingen. De mensen van FrendorFo denken goed met ons mee, afspraken worden altijd nagekomen en de kwaliteit van de software is goed. Al met al zijn we dus een zeer tevreden klant”.

Meer over Compliant Access