Direct contact? Bel: 035 678 0665

HomeKlantenVeiligheid voorop bij Total Safety!

Veiligheid voorop bij Total Safety!

Veiligheid voorop bij Total Safety!

Total Safety is de internationale marktleider op het gebied van geïntegreerde veiligheidsoplossingen voor industriële omgevingen. Dusan Rakic is General Manager van de Nederlandse tak van Total Safety en legt uit waarom het bedrijf gekozen heeft voor FrendorFo Easy Access.

Veiligheid voorop

“We gebruiken de software van FrendorFo niet alleen intern, maar leveren het ook aan onze klanten. Bij grootschalige revisies en bouwprojecten in de petrochemische industrie zijn veel partijen betrokken. Het risico van dergelijke operaties is enorm. Om de veiligheid van de medewerkers en de omgeving te kunnen waarborgen, is een strenge toegangscontrole nodig. Het moet altijd duidelijk zijn wie er aanwezig is op de werkvloer. Met de software van FrendorFo kunnen we alles in de peiling houden.

Meer dan toegangscontrole

De software van FrendorFo wordt steeds geavanceerder. Er wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en daarbij wordt goed geluisterd naar de feedback van klanten. Zo kunnen onderaannemers inmiddels met een eigen login de gegevens van hun eigen personeel inzien. Dat werkt heel goed. We gebruiken het systeem zelf ook als tijdsregistratie voor onze medewerkers op locatie. Er is een rechtstreekse koppeling met de salarisadministratie zodat de uren goed verwerkt worden.

Ook FrendorFo denkt altijd na over manieren om de veiligheid verder te verbeteren. Een tijd terug wilden we een functie waarmee je steeksproefsgewijs alcohol- en drugscontroles kunt uitvoeren. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een complete module.

Waarom FrendorFo?

De software van FrendorFo is heel gebruikersvriendelijk. Er wordt veel in geïnvesteerd en dat zie je terug in de kwaliteit. Verder is de samenwerking met het team van FrendorFo buitengewoon goed. Het zijn echte doeners. Snel en flexibel. Zelfs buiten kantoortijden staat er altijd iemand altijd klaar om te helpen. Als het erop aankomt, dan zijn ze er voor je. Of ik FrendorFo aan anderen kan aanraden? Absoluut!”

Meer over Easy Access