Direct contact? Bel: 035 678 0665

HomeIntegraties

Integraties

Om onze klanten de perfecte totaaloplossing te kunnen bieden, werken we uitsluitend samen met de beste bedrijven. We hebben integraties met:


     

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. 

Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Als marktleider fabriceren wij al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Onze research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. 

Onze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

 DataChecker is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens over de hele wereld. Met de meest actuele expertise adviseren de technische specialisten van DataChecker haar klanten en partners over de mogelijkheden voor een optimale oplossing. 

Meer weten over onze integraties?