Direct contact? Bel: 035 678 0665

HomeOver ons

Over ons

Het team van FrendorFo wordt gevormd door enthousiaste en betrokken specialisten. Al meer dan tien jaar leveren we software op het gebied van toegangsmangement. In de loop de jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde specialist met een indrukwekkende staat van dienst.

Meer dan techniek

Bij FrendorFo werken gedreven techneuten met passie voor het vak. Ook communicatief zijn we sterk. Het maken en configureren van software, is meer dan techniek. Het is ook een kwestie van goed luisteren en aanvoelen wat de klant nodig heeft. Hun wensen en behoeften staan bij ons altijd centraal.

Met onze ruime ervaring kunnen we elk bedrijf een complete, passende oplossing bieden, van concept tot implementatie. Dit maakt FrendorFo de ‘one stop’ op het gebied van toegangs- en compliancymanagement.

Duidelijk en helder

Bij FrendorFo hechten we aan duidelijke afspraken. Daarom werken we met vaste diensten en abonnementen. Zo weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn. Bovendien geeft het u zekerheid en continuïteit.

We houden uw omgeving op orde en verzorgen de nodige updates. Mocht er onverhoopt  toch een storing zijn, dan zorgen we ervoor dat die snel verholpen wordt. 

Neem contact op